perjantai 19. joulukuuta 2014

Ah internet

Yritin saada nettiyhteyden kännykkään Macholandiassa. Lopetin yrityksen, kun puhelimeni ilmoitti käyttäneensä koko 15 euron arvoisen datapaketin ladattuaan noin 1 500 out of 6 500 email messages. Mulla on ollut sama yahoo-mailiosoite vuodesta 1998, enkä osannut kertoa internet-yhteyden millelie setup-ohjelmalle, ettei mun välttämättä tarvitse lukea 90-luvun lopun viestejä uudestaan just nyt.

Samalla sekoitin kännykän niin, etten pystynyt vastaanottamaan tai lähettämään tekstiviestejä, enkä käyttämään kameraa.

Päätettiin elää yhden toimivan puhelimen varassa. Ja anopin reistailevaksi tunnetun nettitikun (joka ei lopulta toiminut kertaakaan viikon aikana). Ja meille lainattu auto oli niin hieno, etten uskaltanut ajaa sitä. Ja hautajais- ja sukulaismenoja oli riittämiin.

Onnistuin kuitenkin järjestämään neljä omaa tapaamista ja näkemään suurimman osan ihmisistä, jotka halusin tavata. Paikkojen ja asioiden kanssa meni huonommin. Eniten harmittaa, etten huolehtinut itselleni tilaisuutta katsella rauhassa auringonlaskua. Moneen muuhun kaipaamaani asiaan viikko olisi joka tapauksessa ollut liian lyhyt aika.

Nyt Kapkaupungin pohjoisessa nukkumalähiössä ihanan wifi-yhteyden äärellä. Sitä lukuunottamatta odotettavissa vähän samanlainen kädetön ja jalaton periodi kuin Macholandiassa. DSTV pauhaa nonstoppina krikettiä ja Sky Newsin uutisia, myöhäisteinit ja Myy nukkuu kilpaa ja takana jo yksi ostoskeskusvisiitti (ravintolaketjulounasta parkkipaikkanäkymin ja illallistarpeet Pick n'Paystä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti