keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Etsitään: enkunkielisiä virsiä kastajaisiin

Helou hiljaiselosta. Kaikki kunnossa, paitsi että päivissä on vähemmän aikaa
kuin tekemistä.

Olen alkanut ohjelmoida anopin vierailua Suomeen. Tehtävä on vaativa, sillä anoppini on ehkä maailman toimeliain ihminen. Tietääkseni hän on "tekemättä mitään" vain lenkittäessään koiriaan.

Ohjelmasta lisää myöhemmin, tällä kertaa kysymys: Anopin vierailun alkupuolella pidetään Myyn ristäiset. Etsin niihin sopivia englanninkielisiä virsiä. Anyone?



6 kommenttia:

  1. Tiedän vasta sen, että haluaisin jonkinlaisen kombinaation Jaakko Löytyn sanoittamaa Kuule, Isä taivaan, pyyntö tää -virttä (virsi 501 - tunnetaan ehkä parhaiten kertosäkeestään "Siunaa koko maailmaa") ja sen pohjana toimivaa Nkosi Sikelel' iAfrika -laulua.

    Nkosi Sikelel' iAfrika -laulun historiasta voi lukea vaikka Wikipediasta: http://fi.wikipedia.org/wiki/Nkosi_Sikelel%27_iAfrika

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, etta olet kunnossa. Ma jo ihmettelin :D

    Ikava kylla en tieda yhtaan virtta englanniksi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu elämäni kunnossa, paitsi just olin mahataudissa!

      Poista
  3. Hih, se 501 on mun isän suomeksi sanoittama, sitä olisin ehdottanut itsekin :) Ja sitten toi Amazing grace on aika hyvä kans! Seurakunnasta varmasti osaisivat auttaa, jos otat kanttoriin yhteyttä, luterilaisella kirkolla ainakin on englanninkielisiäkin jumalanpalveluksia ympäri maata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee hauskaa, olen fanittanut isääsi jo pidempään :-)

      Amazing grace, onko se tää: http://www.whatsaiththescripture.com/Poetry/Amazing-Grace.html ? Pienen ihmisen elämän alkuun ehkä vähän vanhussanat?

      Poista
  4. AI niin ja pyydän anoppia valitsemaan yhden virren.

    VastaaPoista