sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Kaikki hyvin exälässä

Saavutettu matkan se hetki, kun kaikki mukaan tuodut vaatteet ällöttää. Juuri kun  tyylikkyydestään tunnettu ystävä on tulossa hakemaan Myyn ja minut hurvitteluajelulle.  Näillä kahdella asialla saattaa olla yhteys.

Muuten menee loistavasti. Olen niin rakastunut mieheni ex-vaimoon, että haluan viettää kaikki lomat yhdessä. Jotenkin tää on paljon luontevampaa kuin mikään niistä lomista, jotka olen viettänyt Suden ja poikien kanssa. Olen aina ajautunut stressaamaan, osaanko olla oikein suhteessa poikiin, viihtyykö ne, jne. Nyt se tunne on kokonaan poissa.

Tämä liityy siihen, että nuo neljä plus kolme koiraa plus kaksi kissaa käyttäytyvät yhä niin kuin perhe, joka ei ole ikinä hajonnut. Sitä on ilo seurata, enkä osaa sanoa miksi en tunne oloani ulkopuoliseksi tai mustasukkaiseksi. (Ehkä olen vaan niin iloinen siitä, että pojista ja isästä lähtee huomattavasti vähemmän meteliä, kun äiti on paikalla? :) )

Myykin viihtyy niin hyvin, että en ymmärrä, miten voin tämän jälkeen pitää sen tytyväisenä pienessä kaksiossa ilman jatkuvasti vaihtuvaa viihdyttäjien ja tarkkailtavien virtaa. Pimeässä.

5 kommenttia:

  1. Nauti nyt täysin siemauksin tuosta kaikesta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihana seurata matkaanne. Nauttikaa, kaikki!!

    VastaaPoista
  3. Kuulostaa hyvältä. Miltä tuntui olla takaisin Macholassa? Onko Myyn uniin vaikuttanut päivänvalo ja aurinko? Viime viikko on ollut täällä niin pimeä että jonkun päivän lumisade (ei voi muistaa enää minkä) tuntui taivaan lahjalta.
    jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nukkuu enemmän kuin ikinä. Ja öisin paremmin. Varmaan myös kuumuus uuvuttaa. Tosin on myös valveilla ollessaan tavallistakin iloisempi.

      Poista
    2. Tuntui ristiriitaiselta. Kaikki hyvät puolet tuli mieleen aika vahvasti ja huonot silleen hiljaa väijyvänä suurena mattona. Eivät käyneet päälle, mutta olin tietoinen.

      Poista