torstai 11. joulukuuta 2014

Matkalla

Nyt ollaan matkalla! Tai ainakin paikallaan seisovassa lentokoneessa Helsinki-Vantaalla. Tämä matkan eka osuus myöhästyy näillä näkymin 50 minuuttia. Toivottavasti ehditään seuraavaan, joka on yölento Lontoosta Johannesburgiin.

Hirvee hiki. Kiirettä koko päivä kotona pakkaamisesta (mahdollisimman hiljaa, ettei Myy herää ja hidasta pakkaamista) lentokenttäbussiin juoksemiseen (meillä mennään bussilla joka paikkaan, mukaan lukien synnytyslaitokselle tens-laite selkänahkaan kiinnitettynä) ja Myyn vaunujen kuljetuslaukun rikki menneen vetskarin Finnair-teipillä fiksaamiseen (laukku oli tungettu liika täyteen salamatkustavia ylikiloja - loppujen lopuksi ihan turhaan, sillä molempien matkalaukut painoivat vain 19 kiloa).

Ja tuo oli muuten pisin ikinä pisteettä kirjoittamani kappale.

Kaksi kränää on hiessä saatu jo aikaiseksi, kummatkin kielipoliittisia: Eka siitä että Susi korjasi käyttämäni diaper-sanan nappyksi just kun pakkaaminen oli hektisimmillään ja toinen siitä, kun lentokenttäkahvilassa kuulin sanan pillar sanaksi pillow, minkä takia Susi joutui roikottamaan Myyn painavaa hoitolaukkua aika kauan kahden sormen varassa.

Myy on tähän saakka jaksanut kaiken hienosti, mutta vastaanottanut rintareppuunsa kasapäin bussi- ja lentokenttäpöpöjä, koska en ikinä muista käyttää käsidesiä (tai edes muista, missä taskussa se on).

Nyt lähdetään rullaamaan, heippa äiti!

9 kommenttia:

  1. Aika rohkea tempaus. Ei niinkään matkustaa pienen kanssa vaan lähteä reissuun noin lyhyellä varoajalla! Hyvää matkaa!

    Minullakin omat kokemukseni tens-laitteesta synnytyksessä. Tosin ensimmäisen vartin jälkeen se lensi synnytyssalin nurkkaan. Sitä ennen mies yritti töheltää sitä paikoilleen puoli tuntia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mulla taas tenstoimi. Niin hyvin, ettei miehellä ollut mitään virkaa ekan vuorokauden aikana. Se oli oikea kontrollifriikin unelmalaite :)

      Poista
  2. Oikein turvallista ja ihanaa matkaa. Ja helpompihan se on lähteä 'talvesta' kesää kohti...vaatteita vaan vähemmäksi. Seuraan jännityksellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oli taas vaikea kuvitella etukäteen, miten paljon niitä vaatteita joutuukaan vähentämään. Ajattelin, että iltaisin menisi samat vermeet kuin Malagassa, mutta ei todellakaan.

      Poista
  3. Voi teitä murulaisia, olette ajatuksissa ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki hyvin, mutta uima-allas vielä kaivamatta! Useampia hämmentäviä ajatuksia. Tarvii jutella niistä pian livenä.

      Poista
  4. Hyvaa matkaa! Auringon nakeinen on kylla ihanaa, toivottvasti kaikki muutkin osiot sujuu hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Tuijotan vieläkin joka päivä aurinkoa silleen epäuskoisena. Vaikea ymmärtää, miten valolla saattaakin olla niin valtava rooli vireystilassa ym.

      Poista
  5. Tervetuloa nettiyhteyden piiriin!

    VastaaPoista