maanantai 27. huhtikuuta 2015

Miltä tuntuu täyttää 40?

Täytän tänään, käsittääkseni parin tunnin päästä 40.

Ei tunnu vanhalta. Ei tunnu mitenkään erityiseltä juuri sen takia, että olen 40.

Suunniteltuna ei juhlia. Saatetaan mennä illalla syömään lempiravintolaan tässä lähellä. Yhdet Suomessa käymässä olevat Macholandia-kaverit tulevat ehkä mukaan, jos jaksavat autoilla Helsinkiin.

Heräsin Myyn vierestä ja ajattelin, etten tarvitse enää koskaan mitään lahjoja paitsi hieronta- ja spa-lahjakortteja. Myy on ihanin lahja. En ole koskaan ollut näin onnellinen.

(Ja jos tätä lukee joskus joku, joka suree sitä, että on tulossa äidiksi vasta vanhana: sitä yksityiskohtaa voit lakata suremasta. Lapsitoiveen täyttymisen viivästymisessä on tarpeeksi surtavaa muutenkin. Jatka yrittämistä, jos suinkin jaksat. Lähetän sinulle lämpimimmät ajatukseni.)

Sitten kävelin työpöydälleni ja näin Suden näppikselle jättämän paketin. Juoksuvaatteet kokoa L. Ihana ikikäytännöllinen paras ystäväni.

Kiitos Jumala, kiitos Universumi. 




6 kommenttia:

  1. Paljon onnea!!!

    Eiks oo hassua ettei vanheneminen tunnu hirveasti missaan. Alan vahitellen uskoa, etta ika on vain numero :)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut! Ihanaa että kerroit juuri tämän tiedon, itse täytän juhannuksena neljäkymmentä ja pelottaa. En oikein tiedä edes miksi koska kuvittelen näyttäväni suhteellisen nuorekkaalta, olevani vielä hyvässä kunnossa ja muutenkin lapsenmielinen. Mutta se numero. Se näyttää niin pahalta.

    VastaaPoista