lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kesäaika

Tänä yönä siirrytään kesäaikaan. Koska olen yksilökeskeisen aikakauden tuote, pidän tätäkin henkilökohtaisena viestinä universumilta.

Universumi se siellä viestittää, että katsos eikö aika kulukin nopeammin kuin uskoit. Vastahan susta tuntui siltä, ettei Susi voi alkaa opiskella, kun opinnot kestää niin kauan, ja se on jo niin vanha. Nyt opinnot on kohta ohi, eikä Susi vaikuta vanhemmalta kuin niitä aloittaessaan.

Universumi tuntuisi myös käskevän nauttimaan. Kesä, ehkä viimeinen kesä ikinä, kun mulla on Helsingissä oma asunto ja paljon aikaa. Muualla asumisen kesävierailut ovat aina semmoisia hektisiä.

Käy torikahvilla, istu puistossa, tapaa ystäviä, pyöräile uimaan, istu parvekkeella ja kuuntele kaupungin ääntä. Pullota kaikesta tästä irti lähtevä turva ja nuuski sitä tiukan paikan tullen seuraavassa osoitteessa.

4 kommenttia:

  1. Samaa universumi kuiskii täälläkin. Siitäkin huolimatta ettei täällä siirrytä kesäaikaan. Tosin universumilla on kumma tapa muuttaa viestejään tämän tästä. Mutta juuri nyt se sanoo että nauti äläkä hötkyile. Tulee aika kun tätä aikaa ei ole. Miksi kuluttaa se muuhun kuin tähän. Eilinen kun on jo eletty eikä huominen ole vielä tässä. Viisas se on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, universumi on oikukas. Kohta se lähettää vahingossa viestejä jotenkin ristiin, ja me löydetään itsemme Venäjältä ja te itsenne Afrikasta. Katsotaan vaan.

      Poista
  2. Nautitaan tästä ajasta, mutta onneksi kesä on tunnin lähempänä.

    VastaaPoista